Pianoles

Pianoles van Jeroen Zijp

Sinds 2006 begeleid ik leerlingen aan de hand van een zelf ontwikkelde lesmethode. Leerlingen kiezen zelf liederen uit die ze willen spelen. Deze analyseer ik en ik maak er een pianopartij van die past bij het niveau van de leerling. Dit werkt erg motiverend.

Voor de jongere leerlingen tussen zeven en dertien jaar oud, gebruik ik de bekende lesmethode “Alfred” of “Hal Leonard Pianomethode”. Deze methode behandelt op een leuke en aansprekende manier de basis van het pianospelen.

Piano en Zang

Een combinatie piano en zangles is ook mogelijk. De leerling leert zichzelf te begeleiden op de piano.
Het accent ligt op de pianoles, maar vanuit mijn ervaring als zangcoach, kan ik de leerling ook nuttige aanwijzingen geven op het gebied van zang.

Les in de studio of aan huis

Op maandag en dinsdag geef ik aan huis les. Op de andere dagen geef ik in mijn studio les op de Schaerweijdelaan 98 te Zeist.

Voor een jaar lang een half uur pianoles per week, met uitzondering van de schoolvakanties en officiële vrije dagen, betaalt u elf maanden lang 50 euro per maand. Dit is omgerekend 15 euro per les.

Over Jeroen Zijp

Ik ben opgegroeid in een muzikaal nest en heb veertien jaar pianoles gehad. In een oriëntatiejaar op het gebied van muziek maakte ik kennis met verschillende technologische middelen. Hierdoor vulde ik mijn theoretische kennis aan. In 2013 rondde ik de opleiding “Composition and Music Production” aan de Hogeschool van de Kunsten te Utrecht af.

Contact

Heeft u interesse of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via de telefoon of email.
Tel: 0629737780
E-mail: info@pure-compose.com
Adres: Schaerweijdelaan 98
Postcode: 3702GM  Zeist

  • Categorieën: Pianolessen