Jeroen Zijp

Wie is Jeroen Zijp?

Jeroen Zijp leeft muziek. Hij componeert, dirigeert, arrangeert, produceert, geeft pianoles, zingt en ga zo maar door!
Zijn motto? Waar woorden tekort schieten spreekt de muziek– Hans Christian Andersen.
Jeroen zet de emotie van een tekst, dans, scène of film om in muziek.

Door moderne en hedendaagse technologie te combineren met koorzang creëert Jeroen een nieuwe frisse sound. Met zijn brede kennis en innovatieve ideeën neemt hij het begrip koormuziek mee naar de 21e eeuw. De inzet van technologie voor het verdiepen van koorzang is een relatief nieuwe trend, waarbij Jeroen mag worden gezien als heuse trendsetter.

In 2013 heeft Jeroen zijn HBO opleiding Composition and music production afgerond aan de Hoge school van de Kunsten te Utrecht. Sindsdien is Jeroen fulltime werkzaam in de muziek.

Momenteel studeert hij Vocal leadership in Rotterdam, een studie gebaseerd op een innovatieve dirigeer methode die is ontwikkeld door Jim Daus Hjernoe uit Denemarken.

Dirigent

Jeroen is een enthousiaste en vlotte dirigent.
Door verschillende koortechnieken toe te passen zoals o.a. Vocal Painting, zorgt hij voor afwisselende en interessante repetities.

De muzikale vaardigheden van de verschillende koren die Jeroen dirigeert groeien dan ook gestaag. Dankzij zijn creativiteit en vernieuwende ideeën tilt hij koren naar een hoger niveau.

Lees meer over de koren die Jeroen dirigeert:
Popkoor Undercover uit Loon op Zand, en Ridge Voices op de Utrechtse Heuvelrug.

Pianoleraar

De pianolessen van Jeroen vinden plaats in zijn studio aan de Burgemeester Patijnlaan 156 in Zeist.
Hij begeleidt leerlingen in alle leeftijdscategorieën en dankzij hedendaagse lesmethodes en het gebruik van de Maestro piano app, zijn zijn pianolessen verfrissend, origineel en vernieuwend.

Klik hier als je meer wilt lezen over pianoles.

Workshops & Teambuilding

Iedereen houdt van muziek.
De een houdt van jazz, de ander van klassiek en weer een ander geniet van pop of rock. Er zijn zoveel verschillende smaken en interesses.
Tijdens een workshop van Jeroen helpt hij jou en je collega’s, vrienden of familie met het ontdekken van jullie gezamenlijke smaak.
Samen nemen jullie een nummer op wat precies past bij jullie groep!
Meer weten? Klik hier!